• Da bismo uspješno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.
  • Prodavac se obavezuje da će štititi lične podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, a ujedno se obavezuje da lične podatke neće ni na koji način ustupiti trećim licima bez prethodne saglanosti Kupca. (osim u slučejevima definisanim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Sl.list CG br. 44/12)
  • U ime Tring DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Tring DOO odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
  • Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
  • Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.
Obavijesti me kad bude dostupno! Informisaćemo Vas čim proizvod bude dostupan. Unesite email adresu u polje niže.
X