U slučaju nezadovoljstva robom kupljenom na webshop-u www.tring-cg.com, kupac ima pravo da je vrati u roku od 14 dana od dana isporuke, i to tako što će poslati pisano obavještenje na e-mail adresu tring.webshop@gmail.com  ili na adresu Kosmajska 60, Podgorica.

Kupac može vratiti robu isključivo ako je neoštećena, u originalnom pakovanju i ima prateću dokumentaciju koja je zajedno sa njom isporučena (račun, garancija, uputstvo za upotrebu, ugovor).

Ukoliko kupac robu kojom je nezadovoljan vraća poštom, troškove ove dostave snosi on sam.

U roku do 30 dana od pristizanja obavještenja o povratu robe od strane kupca, a nakon prijema neoštećene robe u originalnom pakovanju i sa svom pratećom dokumentacijom, naše preduzeće će kupcu vratiti cjelokupan iznos, na isti način na koji je uplata izvršena, osim ako se izričito ne zahtijeva drugačije.

Svaka roba na webshop-u ima svoju sliku i opis. Iako smo se trudili da slike i opisi budu vjerodostojni, ne možemo garantovati apsolutnu tačnost podataka. U slučaju da roba ne odgovara njenoj slici ili opisu sa sajta kupac ima pravo da je vrati, pri čemu će mu kompletna vrijednost računa biti nadoknađena.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljki pa Vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe, da je artikal koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan artikal.

 Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona 020 282 086 ili putem maila tring.webshop@gmail.com  Kupac bi prilikom javljanja trebalo da zna broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi.

Obavijesti me kad bude dostupno! Informisaćemo Vas čim proizvod bude dostupan. Unesite email adresu u polje niže.
X