U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni artiklom, isti možete zamijeniti za nešto drugo ili vratiti u zamjenu za novac u roku od 7 dana od primanja artikla. Da biste ostvarili ovo pravo, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakovanju sa svom opremom i dokumentacijom s kojima je proizvod bio originalno isporučen. Troskove povrata snosi kupac.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljki pa Vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe, da je artikal koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan artikal.

 Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona 020 282 086 ili putem maila tring.webshop@gmail.com  Kupac bi prilikom javljanja trebalo da zna broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi.

Obavijesti me kad bude dostupno! Informisaćemo Vas čim proizvod bude dostupan. Unesite email adresu u polje niže.
X