Plaćanje gotovinom po prijemu pošiljke

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe platite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem je moguće i kod ličnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Uslovi dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih firmi koje obavljaju usluge transporta.

Za naručenu robu dostava za isnose do 80e naplaćuje u paušalnom iznosu od 3€.

Za sve narudžbe vrijednosti preko 80e, dostava je besplatna.

Dostavna služba dostavlja u roku od 48 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu.

Napomena: Izuzetak su mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, za takva mjesta rok isporuke je 3 radna dana.

 Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu pa je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

 Sve ostale informacije možete dobiti putem telefona 020 282 086 ili na mail adresu tring.webshop@gmail.com

Na dan dostave, dostavna služba će vas pozvati na kontakt telefon koji ste ostavili u narudžbi, kako bi se dogovorili oko detalja isporuke.

Obavijesti me kad bude dostupno! Informisaćemo Vas čim proizvod bude dostupan. Unesite email adresu u polje niže.
X