O nama

Firma Tring je osnovana 1989. godine i svoje poslovanje počinje kao specijalizovana kompanija za proizvodnju termalnih  rolni. Tokom godina  proširili smo  djelatnost u oblasti  distribucije ambalaže i opreme za pakovanje hrane i distribucije opreme za zaštitu na radu.

Firma Tring  servisira više od 2 000 klijenata širom Crne Gore i saraduje sa brojnim renomiranim kompanijama iz Srbije, Italije, Slovenije i Turske.

Posjedujemo poslovne prostore u Danilovgradu i Podgorici gdje je i sjedište firme. Kao krunu našeg dosadašnjeg poslovanja smatramo otvaranje ćerke firme Ambex d.o.o. sa sjedištem u Beogradu (office@ambex.rs). Regionalno širenje predstavlja jedan od glavnih ciljeva naše firme čije ostvarenje obezbjeđuje konstantan rast prometa i klijenata omogućavajući nam da zadržimo poziciju jedne od vodećih firmi iz svoje oblasti poslovanja.

Tridesetogodišnje iskustvo firme  garantuje posvećenost našim klijentima i konstantan rad na zadovoljavanju njihovih potreba. Stabilna mreža provjerenih dobavljača iz Evrope i Azije obezbeđuje visok kvalitet naših proizvoda, kao i siguran lager u svakom trenutku. U nama ćete imati ne samo pouzdanog dobavljača, nego i nekog ko je u stanju da prati Vaš napredak i ambicije.

Misija – da svjetske standarde poslovanja u prodaji i distribuciji primjenimo na tržištu Crne Gore stvarajući tako lojalne partnere.

Vizija – da stalnim praćenjem trendova i unapređenjem poslovanja spremno dočekamo izazove tržišta i budemo najbolji izbor kupca.